2021. április 30.

Balogh W. Orsolya: A szexéhes anyuka

Az írónő eddig megjelent regényei – A zodiákus lány, A 13. csillagjegy - az ezotéria és a spiritualitás világába kalauzoltak el bennünket. Orsi már ezen történetekben is sajátos stílusjegyeket alakított ki, melyek tökéletesen felismerhetők a legújabb alkotásában is. A szexéhes anyuka az erotikát és a romantikát jeleníti meg előttünk egy humoros, mégis komoly történet keretei között.

A történetről:

Teodóra szexuálpszichológusként dolgozik. Két gyermekét egyedül neveli, a férjétől nemrégiben elvált. Úgy érzi, hogy negyven felett már nehéz jó társat találni – aki a szerelmi és a szexuális életét is kielégíti.

Egy pénteki barátnős est alkalmával egy megbotránkoztatóan fiatal srác felkínálkozik neki, ami mélységesen letaglózza főszereplőnket. A fiatal generáció tényleg egy talpraesett, érett és tapasztalt nő társaságára vágyik? Vagy egyszerűen holmi pszicho dolog áll a történtek mögött?
Teó miután regisztrál több társkeresőre is, megtapasztalja, hogy mennyi huszas korú férfi próbál közel férkőzni hozzá. Ő igyekszik megtartani a negyven-ötvenes kort a kiválasztott partnerek terén, ám hamar rá kell döbbennie, hogy ezek a férfiak nyugdíjasként viselkednek, s nem passzolnak az ő pezsgő életéhez.

A nő rengeteg férfivel találkozik, huszastól a negyvenesig – mégsem találja meg az igazi férfit. Egy kávézóban véletlenül összetalálkozik egy fiatalabb, gazdag férfivel, akivel végül szóba elegyedik. S egyhamar közelebb is kerülnek egymáshoz, rengeteg boldog percet töltenek együtt, de.. Mit tegyen Teó, ha közben egy másik férfi iránt is érez valamit? Hogyan döntse el, hogy ki lenne a megfelelő választás számára? Mi történik akkor, ha későn dönt és semmi nem úgy lesz, ahogy azt ő szeretné?

Vélemény:

Balogh W. Orsolya alkotása egy valós, mindennapi problémát boncolgat. Hiszen egy negyvenfeletti egyedülálló édesanya nehezebben tud – figyelmes, hűséges - párt találni, mint a tőle fiatalabbak. Főleg, ha hosszútávra szeretné, s nemcsak pár éjszakára.

A szexéhes anyuka sokszor vicces formában írja le a komoly, valódi mondanivalót, ezzel is lendületesebbé téve az olvasást. Személy szerint nagyon élveztem a regény minden oldalát, folyton a fejembe jártak a történet szereplői. Rengeteget nevettem, ugyanakkor átéreztem Teodóra gondjait is.

Az írónő most is kitett magáért, s egy letehetetlen, izgalmas művet tárt elénk!

Ajánlom a humoros, romantikus történetek kedvelőinek, akiket nem zavarnak az ízléses erotikus jelenetek, mert számukra kihagyhatatlan olvasmány!

Idézetek a könyvből:

"Sajnos sok nő önértékelését megzavarja, hogy azt hiszik, a férfiak modellekre és pornókirálynőkre vágynak. Pedig ez csak hiedelem. Valóban megnézik őket, akár maszturbálnak is rájuk, de a férfi jobban szereti a kézzelfogható nőt, akire az életét bízhatja."

"Magam sem tudom, miért, de lábujjhegyre emelkedtem, és puszit adtam neki. Olyan színű lett az arca, mint a csili, de mosolyra húzódtak az ajkai."

"Elegem van a kifogásaidból, Teó! Mert ezek csak azok! Mindig is csak annak használtad őket, mert félsz újra szeretni, újra megosztani valakivel az életedet. Félsz feladni a védett kis világotokat, félsz beengedni valakit!"

"Anyuci, te vérbeli milf vagy. Bárkit megkaphatsz."

"Elvesztettem az igaz szerelmemet, ehhez képest rögtön érett nő és felelős egyedülálló anyuka üzemmódba kapcsoltam. Pedig az igazság az, hogy még egy érett nőnek, egy egyedülálló anyukának is jár, hogy egy rövid ideig összetört szívű nő legyen."