2023. szeptember 5.

Emma ZR: Megszállottak - előolvasás

Emma ZR legelső regénye, a Hurrikán - melyben Carolyn és William közös története található - kizárólag ebook formátumban jelent meg, amit bárki ingyenesen letölthet, így az olvasó belepillanthat az írónő munkásságába. Második könyve, a Megszállottak nyomtatott formában fog az olvasóközönség elé kerülni, amelyet lehetőségem adódott megjelenés előtt megismerni. Ebben a műben két erős, karakán személyiség találkozásával ismerkedhetünk meg. Kellemes csalódás volt számomra a kötet!

Történet:

Annát egy kis mellékutcában megtámadják - a támadó elszakítja a ruháját és ellopja a táskáját. Megmentésére egy magas, jóképű férfi siet. A nő nagyon megijed, ezért hagyja, hogy Axe a védelmező szerepébe bújjon. Könnyen szót értenek, Anna mindent megtesz azért, hogy a férfi meg akarja őt szerezni, ez pedig első nekifutásra könnyű feladatnak bizonyul. Azonban egyre nehezebben megy az időhúzás, mert a férfi nem tud parancsolni a vágyainak, de a nőnek mindenképpen ki kell tartania - el kell érnie, hogy Axe csak rá fókuszáljon és semmi, senki másra. Muszáj magába bolondítania!

Axe egy gengszter, aki úgy döntött, hogy hátrahagyja a bandájával a múltat és új életet kezdenek. Teljesen tiszta lappal indítanak, így ő Martin szerepét játssza el, és persze igyekszik kordában tartani a társait is, valamint elhitetni magával, hogy ez nem egy szerep, hanem a jelen és a jövő.
Anna valójában egy álca, amit egy maffiózó fogadott lánya, Victoria öltött magára. A mocskos cél érdekében be kell vetnie a nehéztüzérséget: egy naiv, szerelmes lánynak kell mutatkoznia, aki akarja a férfit, de az elszenvedett bántalmazás miatt, nem képes bízni senkiben.
A maffia világából nem lehet csak úgy kiszállni, ahogy nem lehet tiszta módszerekkel elérni a kitűzött célt sem. Mind a ketten veszélyesek, nem félnek beszennyezni a kezüket. Mind a ketten erősek és kegyetlenek, a maguk uralta birodalomban.

Szenvedély, hatalom, birtoklás.
Mi a valódi célja Victoriának? Mennyi őrület lakozhat egy nőben?
Sikerül Axenak megküzdenie a saját gondolataival és mindazzal, amit a változás elé állít?
Ki az, aki mindent visz, ha a titkok napvilágra kerülnek és a valóság arcon csap mindenkit?

Véleményem:

A Megszállottak egy dark romance regény a maffia világából, melyben a főszereplők közötti erotikával fűszerezett feszültségen van a hangsúly. Victoria és Axe karaktere kidolgozott, nehezen kiismerhető személyiséggel vannak felruházva, ezzel is emelve a történet csavarossági szintjén.

Emma ZR izgalmasan ír, olvasmányos megfogalmazásban és rendkívül jó stílusban. A cselekményszál egyáltalán nem ingerszegény - akciódús elemekkel tarkított, váratlan eseményekkel kibővített, fordulatokkal megspékelt. Nem engedi el kalandozni az olvasó figyelmét, mert mindig történik valami, ami más megvilágításba helyezi a történéseket vagy sokkal intenzívebbé teszi. A mű a bűvkörébe von, amikor azt hinnéd, hogy tudod mi fog történni, akkor jön egy hullám, ami megváltoztat mindent. Szórakoztatott, egy elképesztő és megdöbbentő világba kalauzolt el!

Mindent egybevetve, Emma ZR egy élvezhető, egyedülálló stílusban megírt utazásra invitál, ahol te is a játék szereplőjévé válsz, s nem fogod tudni mikor hull le az álarc, ami beláthatatlan következményeket von maga után! Ajánlom a dark romance és a maffiás történetek kedvelőinek!

Kedvenc idézetek:

"A tigris, aki pórázon van, meddig bírja ki, hogy ne tépje el a láncát, és zabálja meg az előtte heverő húsdarabot?"

"Az értelmes emberek képesek a többi embert manipulálni, megismerni a másik gyenge pontjait. Ez pedig veszélyes."

"Birtokolni fogom, és gyűlölni fogja minden másodpercét."

"Akármennyire akarunk megváltozni, talán soha nem hagyhatjuk magunk mögött a múltunkat. Vagy önmagunkat."


A kötet fülszövege itt olvasható: moly.hu💜