2022. július 9.

Melinda Bald: Találj rá (mÁMORtánc 1.)


Az írónő által képviselt zsáner rettentő közel áll hozzám, így mikor lehetőséget kaptam elolvasni a mÁMORtánc sorozat első részét, azonnal lecsaptam rá. S véleményem szerint tökéletes döntést hoztam ezzel, mert Melinda Bald kötete már az első oldalakon belopta magát a szívembe és olyan pozitív élményben részesített, amit lehetetlen szavakkal kellően meghatározni.

A mű borítója egyszerű, mégis szerintem minden benne van, ami a Találj rá-t jellemzi. Az pedig számomra egy hatalmas plusz, hogy Mike Menders író ajánlása van rajta, akinek az alkotásai szintén nagyon szeretem!

Történet:

Liz élete kivételes és páratlan volt, aztán egy korai hazaérkezés miatt a feje tetejére állt az élete - ki gondolná, hogy a szerelme pont akkor csalja meg a közös hálójukban?

Majd jött a szuper lehetőség, hogy elutazzon messzire a problémák, a hűtlenség elől. Ezzel egyidejűleg a nő lelke és szíve is kezd felengedni, a teste pedig teljesen kibontakozik önmagából. A tökéletes idegenvezető és a különleges sziget segítségével felfedezi mindazt az eddig elnyomott vágyat és szenvedélyt, ami mélyen ott lapult benne.

Kezdi felfedezni önmagát és ezzel egy sokkal jobb “én”-né válni. Milyen érzelmek maradnak benne az utazás után? Ki az a nő, aki hazatér az egzotikus szigetről?

Véleményem:

Melinda Bald regényében erotikus, kissé romantikus vizekre evezünk. Az írónő stílusa gördülékennyé varázsolja a történetet és egy bravúros utazásra viszi az olvasót. Ezen felül csavaros, érzéki és ámulatba ejtő!

A főszereplő szemén keresztül a vágyakozás és a vadság legmélyebb zugába csöppenünk. Cselekménydús, ugyanakkor nincs tele felesleges drámával és tettel. A Találj rá című kötetben mindennek oka van, s csak az olvasón múlik, hogy mire jut mindazzal, ami a sorok között vár rá!

Melinda Bald alkotása egy ízig-vérig buja történet, ami a rabjává tesz! Ráadásul az írónő által belecsempészett fordulatok teljesen felpezsdítik az egészet!

Egyetlen problémám volt a művel, túl hamar vége lett!

Kedvenc idézetek:

"A tekintetében ki nem mondott ígéretek tüze lobog. Csak egy lépés és körbevesz, felemészt, örök kárhozatra ítél."

"A szakadék szélén egyensúlyozom. Egy óvatlan pillanat és a mélybe zuhanok, ahonnan már nincs kiút."

"A kéj és a gyötrelem teljesen egybemosódik."

"A fájdalom és gyönyör határán egyensúlyozom. Megrészegít ez a kettősség. A kín élvezetté, az élvezet kínná változik."


További információk:
- Olvasásom: 2022.06.27.
- Kiadó: Book Dreams
- Oldalak száma: 142 oldal
Fülszöveg:

Egy hűtlen pasi. Egy nyereményút. Egy pimasz és jóképű idegenvezető.
Liz tökéletesnek hitt világa egy este alatt romba dől. Élete szerelme szó nélkül sétál ki az életéből.
Hogyan lehet az összetört önbecsülés darabjait újra összeilleszteni?
A sors tálcán kínálja a lehetőséget. Az útjába sodor egy egyhetes tengerparti nyereményutazást és egy privát idegenvezetőt, Damient. Az egzotikus sziget és a szemtelen férfi közelsége, felébreszti a vágyat, ami eddig mélyen legbelül rejtőzött benne.
Ez valóban csak barátság? A mámoros pillanatok be tudják gyógyítani a szív sebeit?
Képes egy nyaralás megváltoztatni mindent?
Kezdetét veszi a mÁMORtánc!